TSGİAD Başkanı Aziz Baş’tan Başsavcı Çelik’e Destek Mesajı: "Her Zaman Yanınızdayız" TSGİAD Başkanı Aziz Baş’tan Başsavcı Çelik’e Destek Mesajı: "Her Zaman Yanınızdayız"

"Eğitim Her Yerde Olmalı"
Yentür, "Eğitim sadece sınıflarla sınırlı kalmamalı, toplumun her alanı bir öğrenme platformu olabilir," diyerek okul dışı öğrenme ortamlarının önemine vurgu yaptı. Bu bağlamda, kamu kurumları, yerel yönetimler ve özel sektörle işbirliği içinde gençleri geleceğe hazırladıklarını belirtti.

"Sen Yeter Ki Yap" Projesiyle Gelecek İnşa Ediliyor
TÜMOSAN ile yapılan işbirliği çerçevesinde ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik "Sen Yeter Ki Yap" projesi kapsamında gençlerin inovatif düşünme becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Yentür, gençlerin 21. yüzyıl becerileriyle donatılması ve projelerinin hayata geçirilmesi için tüm imkanların seferber edildiğini ifade etti.

Gençlere Tam Destek
Yentür, bu işbirliğiyle gençlerin fikirlerine destek olmanın yanı sıra onların yeni projeler geliştirmeleri için zihinlerinde şimşek çaktırmayı amaçladıklarını belirterek, TÜMOSAN ailesine bu projeye verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN