Şampiyonluk parolasıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, transferde gaza bastı. Cihan Çanak'ın transferiyle birlikte, Trabzonspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Standard Liege'den transfer edilmesi konusunda anlaşma sağlanan Cihan Çanak, bu akşam Trabzon'a indi. İki gün önce İstanbul'a gelen genç futbolcu, bugün Trabzon'a ulaştı. Trabzon Havalimanı'na inen genç oyuncuyu onlarca taraftar coşkuyla karşıladı. Saat 20.00'de uçakla İstanbul'dan hareket eden 19 yaşındaki Cihan Çanak, saat 21.15 sıralarında Trabzon Havalimanı'na indi.

Havalimanına indikten sonra Bordo-Mavili taraftarlarca karşılanan Çanak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çanak, "Hoca beni aradı, ben de hemen evet dedim, hemen geldim. Hedefim şampiyon olmak. Ben Trabzonluyum. 61 numaralı formayı da giymek isterim. İstanbul kulüplerinin ilgisi de önemli değildi.” ifadelerini kullandı.

Sebat Gençlikspor, Taha Balcı ile İlk Transferini Gerçekleştirdi Sebat Gençlikspor, Taha Balcı ile İlk Transferini Gerçekleştirdi

Trabzonspor'un yeni transferi Cihan Çanak, Trabzonspor'a olan bağlılığını ve hedeflerini dile getirerek, bordo-mavili taraftarların beklentilerini karşılayacak performansı sergileyeceğini belirtti.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA