Trabzon Ticaret Borsası'ndan Milletvekillerine Çağrı: Fındık İçin Kahverengi Kokarca ile Mücadeleye Destek İstendi Trabzon Ticaret Borsası'ndan Milletvekillerine Çağrı: Fındık İçin Kahverengi Kokarca ile Mücadeleye Destek İstendi

1 Mayıs'ta Onurlu Bir Görevin Parçası Oldu
A57E371A 6B94 4939 Aefc 651Cee739159


Temizlik aracının arkasına tutunarak çöp konteynerlerini araca boşaltan, dökülen çöpleri toplayan ve yerleri süpüren Başkan Köse, vatandaşların şaşkınlıklarını gizleyemediği bir manzaraya sahne oldu. Görenler tarafından fotoğraflanan Başkan Köse'nin bu görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.
Dc995389 241C 4602 A6Cc 9Ecbfff9287C
Başkan Köse, temizlik işlerinde görev yapan belediye emekçilerinin onurlu bir görev yaptıklarını vurgulayarak, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, çalışanlarla birlikte olup onların günlük zorluklarını yaşamaktan onur ve gurur duydum. Alın teri ve emekleriyle evlerine ekmek parası götürüyorlar. Yerel yönetimlerin çalışan emekçilerle ve vatandaşlarla iç içe olması gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu. Bu yaklaşımıyla Başkan Köse, emekçilerle dayanışma ve iş birliği ruhunu ön plana çıkardı.

Kaynak: İHA