Giresunspor Ortak Değerimizdir

Ertuğral, "Taraftarımız, futbolcularımız, teknik ekibimiz ve yönetimimizle birlikte bu zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Elbette kolay olmayacak ama birlikte hareket edilirse her zorluğu aşarız. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yapacağız, ancak taraftarlarımızın da desteği bizim için çok önemli. Giresunspor, sadece bir futbol takımı değil, bu şehrin simgesi, bu şehrin ortak değeri. Hep birlikte bu değeri yeniden ayağa kaldıracağız." ifadelerini kullandı.

Giresun-97

Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde

Eltuğral: "Birlik Olursak Zorlukları Aşarız"

TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Giresunspor’un Başkanı Emin Eltuğral, kulübün içinde bulunduğu zor durumu bilerek göreve geldiklerini, ancak bu zorlukların üstesinden gelebilmek için tüm Giresunspor camiasının birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Eltuğral, kulübün mali yapısını güçlendirmek, altyapıyı yeniden yapılandırmak ve sportif başarıyı sürdürülebilir kılmak için yoğun çaba harcadıklarını belirtti.

Eltuğral, "Taraftarımız, futbolcularımız, teknik ekibimiz ve yönetimimizle birlikte bu zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Elbette kolay olmayacak ama birlikte hareket edilirse her zorluğu aşarız. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yapacağız, ancak taraftarlarımızın da desteği bizim için çok önemli. Giresunspor, sadece bir futbol takımı değil, bu şehrin simgesi, bu şehrin ortak değeri. Hep birlikte bu değeri yeniden ayağa kaldıracağız." ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY