Eski Beşiktaşlı Domagoj Vida, Rizespor’un Gündeminde

AEK ile 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunan deneyimli savunmacı, Türkiye’de oynadığı dönemdeki başarılı performansı ile bazı Avrupa ekiplerinin de dikkatini çekmişti. Vida’nın yeniden Türkiye’de forma giymeye sıcak baktığı belirtiliyor.

AEK’lı Stoper Domagoj Vida, Rizespor’a Teklif Edildi

Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu

Çaykur Rizespor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor ve kadrosuna 4-5 oyuncu daha katmayı planlıyor. Teknik direktör İlhan Palut, takımdan ayrılması gündemde olan Emiran Topçu’nun gitmesi durumunda yönetimden bir stoper talep etmişti. Bu talep doğrultusunda menajerler, Yunan ekibi AEK'da forma giyen 35 yaşındaki Hırvat stoper Domagoj Vida’yı Rizespor’a önerdi.

AEK ile 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunan Vida, Türkiye’de Beşiktaş formasıyla sergilediği başarılı performansla bazı Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmişti. Vida’nın yeniden Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı ifade ediliyor. Bu gelişme, Rizespor’un savunma hattını güçlendirmek için önemli bir fırsat olabilir.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN