UEFA Ülke Puanı Sıralaması Güncellendi: Türkiye Kaçıncı Sırada? UEFA Ülke Puanı Sıralaması Güncellendi: Türkiye Kaçıncı Sırada?

Yönetim kurulu olarak elimizde mevcut bulunan sözleşmeli oyuncularımızın tamamının aldıkları ücret üç lira da, on üç lira da olsa kafalarında hiçbir şekilde soru işareti olmadan, herkesin ödemelerini günü gününe yapıp işlerine odaklanmalarını sağlayacağız,” dedi.

Altyapıya Önem Vereceğiz

Başkan Emin Eltuğral, açıklamalarında altyapıya büyük önem vereceklerini belirterek, “Biz altyapımıza en az A takımımız kadar, belki de daha fazla önem vereceğiz. Spor kulüplerinin malzemesi, ham maddesi altyapılarıdır. Altyapınızdan genç yetenekler geliştiremezseniz, üst yapıda bu işler günümüz mali şartlarında dönmüyor. Altyapımızı sürekli üreten bir mekanizma haline getireceğiz,” diye konuştu.

Küslükleri Ortadan Kaldıracağız

Başkan Eltuğral, Giresunspor’un Giresun’un her köşesinde, her ilçesinde, her noktasında ilgi görmesi gerektiğini belirterek, “Zedelenen güvenin tekrar geri kazanılması için atılması gereken tüm adımları atacağız. Takımımızın camiamız ile taraftarımız ile yaşadığı kırgınlıkları, küslükleri ortadan kaldıracağız. Bunları birlikte gidereceğiz. Hep birlikte çaba harcayacağız. Herkesin ortak paydası ve ortak değeri Giresunspor. Camia olarak hep birlikte bu gerçeğe göre hareket edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Giresunspor, gelecek sezon mücadele edeceği 2. Lig’de öncelikli olarak transfer tahtasını açmayı hedefliyor. Bu adımlar, kulübün mali ve sportif açıdan daha güçlü bir yapıya kavuşmasını amaçlıyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY