Trabzon’un prestijli ailelerinden Milli ve Görgülü ailelerinin evlatları Gül Milli ve Efe Görgülü, hayatlarını birleştirerek mutluluğa adım attılar. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen görkemli nikah töreni, Trabzon’un önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti. Gül ve Efe’yi bu özel günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı.


Ortahisar Belediye Başkanı Nikahı Kıydı

Gül Milli ve Efe Görgülü’nün nikahını bizzat Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya kıydı. Kaya, genç çifte mutluluklar dilerken, törende unutulmaz anlar yaşandı. Çiftin şahitleri arasında hem aile üyeleri hem de yakın dostları yer aldı.

D Ü Ğ Ü N N-9


Aile ve Sevdikleri Yanlarındaydı

Sosyal Medya Çöplüğü: Göğüsünü Açanlar, İç Çamaşırını Çıkaranlar... Kapitalizmin Sınır Tanımaz Yıkımı Sosyal Medya Çöplüğü: Göğüsünü Açanlar, İç Çamaşırını Çıkaranlar... Kapitalizmin Sınır Tanımaz Yıkımı

Gül Milli ve Efe Görgülü, hayatlarının en özel gününde ailelerinin ve yakın arkadaşlarının desteğini hissetti. Davetliler, çiftin mutluluğuna ortak olurken, tören boyunca büyük bir coşku hâkimdi. Çiftin bu özel anlarını fotoğraflayanlar, unutulmaz hatıralar oluşturdu.


Canan Kalaycı’nın Yeğeni Gül Milli Mutluluğa Yelken Açtı

Gazetemizin değerli muhabiri Canan Kalaycı’nın yeğeni olan Gül Milli’nin bu mutlu gününde, gazeteci dostları da törende yer aldı. Kalaycı, yeğeninin mutluluğunu paylaşarak bu özel anı kutladı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU