Mısır’da Nerede Tatil Yapılır? Mısır’da Nerede Tatil Yapılır?

Belediye başkanı Vedat Soner Başer, Gümüşhane’nin doğal güzelliklerini tanıtmak ve kadınların sosyalleşmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen gezi programlarının ücretsiz olduğunu belirtti.

Başer, “Okullar açılana kadar özellikle Gümüşhane'nin görülmesi gereken yerlerini ve turistik alanlarını sizlere gezdirmeyi planlıyoruz. İleriye dönük planlamalarımız doğrultusunda Aile Yaşam Birimimiz ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz farklı projeler geliştirecek ve bu projeleri geliştirirken elbette ki siz kıymetli hanımefendilerin fikirlerini alacağız. Sizler neyi talep ediyorsanız imkanlarımız ölçeğinde onu yapmaya gayret göstereceğiz. Emin olun, bütün imkanlarımızı zorlayarak en iyisini sizler için yapmaya çalışıyoruz. Sizleri çok seviyor ve çok önemsiyoruz. Sizler bizim kıymetlimiz, başımızın tacısınız” dedi.

Bu geziler, kadınların hem Gümüşhane’nin doğal güzelliklerini keşfetmelerine hem de sosyalleşmelerine katkı sağlıyor. Belediye, kadınların talepleri doğrultusunda farklı projeler geliştirmeye devam edeceğini belirterek, bu tür etkinliklerin artarak süreceğini vurguladı.

Editör: Birol Sancak