Verimli Bir Akademik Yıl

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Serhat Dağ, verimli bir akademik yılı geride bıraktıklarını belirterek, bu süreçte lisansüstü öğrencilerle sağlıklı iletişim kurmak için düzenlenen memnuniyet anketi sonuçlarının dikkate alındığını ve Enstitü-öğrenci buluşması etkinliğinin gerçekleştirildiğini ifade etti.

İş Birliği ve İletişim

Enstitü tarafından anabilim dallarının ziyaret edilerek akademik birimler arası iş birliği ve iletişimin güçlendirildiğini vurgulayan Dağ, lisansüstü eğitim ve öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik istişare toplantılarının da yapıldığını söyledi. Bu çerçevede, akademik birimlerin ihtiyaçları ve öğrencilerin beklentileri dikkate alınarak çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Başvuru Süreci

Gümüşhane Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 2024-2025 güz yarıyılı için öğrenci kabul edeceği kontenjanları belirlemiş durumda. Başvurular, çevrim içi olarak yapılacak ve Enstitü Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilecek. Değerlendirme sonuçları, 14 Ağustos’ta ilan edilecek. Başvuru süreci ve kontenjanlarla ilgili detaylı bilgilere Enstitü’nün resmi web sitesi üzerinden ulaşılabilecek.

Eğitimde Yaşanan Derin Kriz Ve Saadet Partisi’nin Çözüm Önerileri Eğitimde Yaşanan Derin Kriz Ve Saadet Partisi’nin Çözüm Önerileri

Gümüşhane Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, yeni akademik yıl için öğrenci kabul süreçlerini başlatmış bulunuyor. Adaylar, başvuru sürecini yakından takip ederek, çevrim içi başvurularını zamanında gerçekleştirebilirler.

Muhabir: AYŞE SANCAK