Mehmet Ali Tuna: "TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanlığına Adayım!" Mehmet Ali Tuna: "TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanlığına Adayım!"

İlk olay, Gümüşhane’nin Yeni Mahalle bölgesinde meydana geldi. Harşit Çayı kenarında yürüyüş yapan vatandaşlar, çay içerisinde mahsur kalan bir kediyi fark etti. Durum hemen yetkililere bildirildi ve olay yerine gelen Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. İtfaiye merdiveniyle çayın karşı kıyısına ulaşan itfaiye eri ve bir vatandaş, sulara girerek kediyi güvenli bir şekilde kurtardı.

A W409927 03

Bir diğer olay ise Akçakale Mahallesi’nde yaşandı. Harşit Çayı’na düşen bir kedinin miyavlamasını duyan vatandaşlar, durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Çaya düşen kedi, boğulmamak için bir ağaç kökünün üzerine çıkmıştı. İtfaiye erinin merdivenle çaya inip kediyi kurtarmasıyla, o da güvenli bir şekilde sudan çıkarıldı.

A W409927 02

Kaynak: İHA