Olay, Çıkrıkdüzü yaylasından Kürtün ilçe merkezine dönen Enver Üstün (62) yönetimindeki 34 LDE 887 plakalı minibüsün, Yeşilköy köyü mevkiinde rampadan inerken henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkması sonucu meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, minibüsün yoldan çıkarak dere yatağına yuvarlanmasına neden oldu. Araç, yaklaşık 150 metre sürüklendikten sonra bir ağaca çarparak durabildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen AFAD, Jandarma ve çevredeki vatandaşların yardımıyla minibüste sıkışan yaralılar kurtarıldı. 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Ortahisar Belediyesi’nden Aslı Deniz Bebeğe Yardım Eli: “En Büyük Duamız Aslı Bebeğimizin Sağlığına Kavuşmasıdır” Ortahisar Belediyesi’nden Aslı Deniz Bebeğe Yardım Eli: “En Büyük Duamız Aslı Bebeğimizin Sağlığına Kavuşmasıdır”

Kazanın bilançosunda, sürücü Enver Üstün ile yolcular Ebrar Üstün ve Hafza İnce ağır yaralanırken, Lerzan Üstün, Reyhan İnce ve Ömer İnce hafif yaralandı. Yaralılar, Gümüşhane ve Kürtün Devlet Hastaneleri'nde tedavi altına alındı.

Kaynak: İHA