Otomobilin Yakıtı Bitince Felaket Geldi
Kazanın, Tofaş marka 41 PT 142 plakalı aracın yakıtının Torul Tüneli çıkışında bitmesiyle başladığı öğrenildi. Aracın içinde bulunan Osman Pekin, Rıfkı Can Bal, Hasan Soner Palancı ve Emin Demir, otomobili ittirerek yakındaki bir benzin istasyonuna götürmek üzere yola çıktı. Ancak gençler aracı iterken, aynı yönden gelen 29 AAJ 221 plakalı kamyonet arkadan çarptı.

A S K E R-2

Trabzonlu Üreticilere Müjde: Fındık Fiyatları Artıyor Trabzonlu Üreticilere Müjde: Fındık Fiyatları Artıyor

Hayatını Kaybedenler ve Yaralılar
Kazada Osman Pekin (26) ve Emin Demir (26) ağır yaralanırken, Rıfkı Can Bal (21) ve Hasan Soner Palancı (22) hafif yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Torul Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ağır yaralı olan Osman Pekin, Trabzon’a sevk edilmesine rağmen kurtarılamadı. Emin Demir ise Torul Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Gençlerin arasından Emin Demir’in, sosyal medyada “Sonunda geldi benimki” notuyla Osman Pekin ile çekildiği fotoğrafı paylaşması, kazanın ardından geriye kalan acı bir hatıra oldu.

A S K E R R

Kamyonet Sürücüsü Kaçtı
Kazaya sebep olan kamyonetin sürücüsü olay yerinden kaçtı. Emniyet ekipleri, firari sürücüyü yakalamak için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Kazanın ardından ilçede büyük üzüntü yaşanırken, sosyal medya üzerinden gençlerin yakınları taziye mesajları paylaştı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA