Gümüşhane’nin Torul-Kürtün karayolunda trafik güvenliğini tehlikeye atan bir hırsızlık olayı Jandarma’nın hızlı müdahalesiyle çözüldü. Karayolu kenarındaki 47 trafik işaret levhası ve 15 demir bariyerin çalınmasının ardından İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Torul ile Kürtün İlçe Jandarma Komutanlıkları asayiş ekipleri, olaya karışan şüphelileri yakalamak için geniş kapsamlı bir operasyon başlattı.

GÜVENLİK KAMERALARI ŞÜPHELİLERİ ELE VERDİ

Yapılan incelemeler sonucunda, 30 Ağustos tarihinde trafik levhalarının ve 1 Eylül’de demir bariyerlerin bir araçta bulunan 4 şahıs tarafından çalındığı belirlendi. Güvenlik kameraları ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarından yapılan analizler sonucu, araç sahibinin E.A., araçta bulunan diğer kişilerin ise G.A., Ö.A., T.Ö. ve A.A. olduğu tespit edildi.

HIZLI MÜDAHALE VE TUTUKLAMA

Jandarma ekipleri, şüphelileri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Trafik Jandarması tarafından şüphelilere toplam 51 bin 34 TL idari para cezası kesildi. Torul Adliyesinde 11 Eylül’de hakim karşısına çıkarılan şahıslar, nitelikli hırsızlık ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçlarından tutuklanarak Gümüşhane E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor

Kaynak: İHA