Koç: Bu hafta organizasyon işlerinden keyif alacaksınız. Yeni bir sistem geliştirebilir ve işinizle ilgili yeni olayları takip edebilirsiniz. Aktiviteleriniz için yoğun bir döneme giriyorsunuz.

Boğa: Yeni bir iş birliği içinde olup önemli kazançlar elde edebilirsiniz. Çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve disiplinli yapınızı korumalısınız.

İkizler: Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Arkadaşlarınızın önerileri doğrultusunda kendinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

Yengeç: Bu hafta, kendinizle baş başa kalıp zorlayıcı çevre koşullarından uzak durmak isteyebilirsiniz. Ayrıntıları abartmaktan kaçınmalısınız.

Aslan: Çevresel baskıyı esnetme konusunda gerekli adımları atmalısınız. Yeni projeleriniz için dostlarınızdan destek almanız gerekebilir.

Başak: Maddi konuların ve iletişimin önemli olduğu bir gün. Çekimser tavırlarınızın altında daha iyi kavrama yeteneği yatıyor, bu yüzden finansal konularda dikkatli olmalısınız.

Terazi: Duygusal konularda şüpheci bir tutum sergileyerek partnerinizi üzebilirsiniz. Sezgilerinizin sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemeli ve gerilimi yumuşatmalısınız.

Akrep: Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmeye çalışacaksınız. Duygularınızı yoğun yaşadığınızdan yaratıcılığınız artıyor.

Yay: Kişisel ilişkilerinizde enerji dolusunuz ve bu durum, birlikteliğinize olumlu yansıyor. Duygusal konularda kendinizi düşünme zamanı geldi.

Oğlak: Olayları doğal akışına bırakmakta zorlanabilirsiniz. Geleneksel tutumlarınız, yenilik taraftarı olan kişilerden tepki almanıza neden olabilir.

En şanssız burçlar belli oldu! Bu üçü asla zengin olamıyor En şanssız burçlar belli oldu! Bu üçü asla zengin olamıyor

Kova: Mesleğinizdeki başarınız, çevrenizde örnek alınmanızı sağlıyor. Önem verdiğiniz kişileri kendinize çekme konusunda oldukça başarılısınız.

Balık: Bu hafta, duygusal konular ön planda olacak. Sevginin gücüne inanıyor ve karşılaştığınız problemleri gözünüzde büyütme eğilimindesiniz.

Muhabir: Neziha Çakıroğlu