Hâkim Fatih Aksoy son olarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret ederek tebrik etti. Aksoy sosyal hesabı üzerinden “Kıymetli arkadaşım Sayın Ahmet Metin Genç’e yeni görevinde başarı dileklerinde bulunduk. Ortahisar’daki başarılı çalışmalarının Büyükşehir’de daha da artmasını dileriz” paylaşımını yaptı.

KAYA KUTLADI

Ortahisar Belediye Başkanlığına seçildiği günden itibaren yaptığı uygulamalarla dikkatleri üzerine çeken Ahmet Kaya, “U19 Elit A Ligi’nin Şampiyonu Trabzonspor’u kutladı. Başkan Ahmet Kaya sosyal hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “U19 Elit A Ligi’nin Şampiyonu Kuzey’in Uşakları Yürekten kutluyorum” dedi.

VEKİL ÇAY BAHÇESİNE İNDİ

Trabzon’un en çalışkan ve mücadeleci milletvekillerinden biridir Vehbi Koç. Seçilmeden önce ve seçildikten sonra da halkın sorunlarına duyarsız kalmayan her fırsatta hemşehrilerinin halını hatırını soran Milletvekili Vehbi Koç, yaş çay mubayaa sezonunun açılmasından sonra çay alım yerlerini ziyaret ederek üreticilerle görüştü. Yaş çay taban fiyatının 17 lira artı 2 lira da destekleme primi ile üreticinin yüzünün güldüğü görülürken milletvekili Vehbi Koç da “Of ilçemizde çay alım yerini ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet ettik. Rabbim bereket versin” dedi.

DAYI, OĞLUNU EVLENDİRİYOR

Üç dönemdir CHP Ortahisar Belediye meclis üyeliği görevinde bulunan siyasetin ve Trabzon’un renkli siması Ömer Dayı oğlunu evlendiriyor. Ömer Dayı oğlu Cihat Dayı ile fizyoterapist gelini Merve Aydın’ın mutlu günleri için geri sayıyor. Ömer Dayı, 26 Mayıs 2024 günü saat 19.30’da Grand Akyazı Düğün Salonunda gerçekleştirilecek düğün törenine tüm sevenlerini beklediğini söyledi.  Selda-Adnan Aydın’ın biricik kızları Merve ve Ümüt-Ömer Dayı’nın yakışıklı oğlu Cihat’a mutluluklar dileriz.

KTÜ’DE YÜRÜYÜŞ VAR

Karadeniz Teknik Üniversitesi, tüm dinamikleriyle ‘’Filistin’deki Soykırıma’’ karşı Yürüyecek. İnsani drama bir kez aha ‘’Dur’’ denilecek.  AK Parti KTÜ Gençlik kolları tarafından geçen hafta Cuma namazından sonra Üniversite camisinden itibaren yapılan yürüyüşün ardından KTÜ’nün organize ettiği yürüyüş bugün yapılacak. Bugün saat 12.30 Orman Fakültesi Kavşağı'ndan başlayacak olan yürüyüş Rektörlük önünde basın açıklamasıyla sona erecek.

ÇOK GÜZELSİN ŞALPAZARI

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ayfer Cihan dur durak nedir bilmez. Seçim sürecinde yoğun bir dönem yaşayan ve belediye meclis üyesi seçilerek de mükâfatlandırılan Ayfer Cihan aynı hızla çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Şalpazarı, Acısu Hıdırellez Şenliklerinde hemşerilerilerdiyle bir araya gelen Ayfer Cihan “Doğasıyla, kültürüyle, insanıyla çok güzelsin Şalpazarı” dedi.

MİSAFİRPERVERLİKTEN MEMNUNUZ

İsviçreli Cristian ve Elizabeth çifti karavanları ile dünya turuna çıktı. Scanıa marka kamyonu karavana dönüştüren maceracı çift, Trabzon molasında karavanları arızalanınca, Scanıa’nın yetkili servisi Asya Otomotiv’e gittiler. Firma yetkilileri Burak ve Semi Kayıkçıoğlu, misafirler ile yakından ilgilendi. Aracın arızası giderilene kadar kentin tarihi yerlerini gezmeleri için araç tahsis ederek, eşlik ettiler. Aracın arızası giderilince de Trabzon’un yaylaları başta olmak üzere bölgeyi gezdikten sonra, Gürcistan, Ermenistan ülkelerini de gezerek Azerbaycan’a gidecekler. İsviçreli çift seyahatlerinde özellikle Trabzon’un misafirperverliğine hayran kaldıklarını dile getirerek, mutfak kültürünü de çok beğendiklerini söylediler.

ŞANLITÜRK’E YOĞUN İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, haftanın ilk gününde Gürgentepe İlçesine çıkarma yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, haftanın ilk gününde Gürgentepe İlçesine çıkarma yaptı. Kaymakam Buket Yeşilgül ve 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı seçilen Cemil Coşkun’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Şanlıtürk, ilçe teşkilatlarını da ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılaşan ve Esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Şanlıtürk, vatandaşların talep ve beklentilerini de not alarak sorunların çözümü için bütün çabaların harcanacağını söyledi.

Editör: Birol Sancak