Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi

Ebeveynlerin ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılanan etkinlik, çeşitli açık hava spor branşları, spor gösterileri ve müzikle dolu dopdolu bir program sunarak sağlıklı yaşam bilincini artırmayı amaçladı.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, etkinliğin önemini vurgulayarak, sporun sadece bedensel sağlık için değil, ruhsal ve sosyal açıdan da önemli olduğunu belirtti. Katılımcıların atletizm, voleybol, masa tenisi, badminton, futbol gibi çeşitli spor dallarıyla tanıştığı etkinlik, her yaş grubundan insanları bir araya getirerek toplumsal bağları güçlendirdi ve yeni dostluklar kurulmasına olanak sağladı.

Bu tür etkinliklerin, sporu hayatın ayrılmaz bir parçası haline getirerek aktif bir yaşam tarzının ne kadar önemli olduğunu vurgulamada büyük rol oynadığını dile getiren Arıcıoğlu, katılımcılara keyifli ve sağlıklı bir gün geçirmeleri temennisinde bulundu.

Muhabir: AYŞE SANCAK