SMA'lı Bebeklere Destek Sürecek

SMA hastası çocuklarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Genç, ailelerin ve çocukların yanlarında olacaklarını vurgulayarak, daha önce başlatılan desteklerin devam edeceğini belirtti.

Yeni Atamalar Gerçekleşti

Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan yeni atamalar hakkında bilgi veren Başkan Genç, çeşitli pozisyonlara atanan isimleri duyurarak kendilerine başarılar diledi.

Turizmde Taviz Yok

UMKE, Kafkasör Yaylası’nda Yeni Gönüllülerini Eğitti: 23 Sağlık Personeli UMKE Ekibine Katıldı UMKE, Kafkasör Yaylası’nda Yeni Gönüllülerini Eğitti: 23 Sağlık Personeli UMKE Ekibine Katıldı

Turizm ve festivaller konularına da değinen Başkan Genç, yaklaşan turizm sezonu öncesinde alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Kültür Yolu Festivali ve Uluslararası Sanat Günleri gibi etkinliklerin önemine değindi.

Gençlere Destek Devam Edecek

Başkan Genç, gençlere yönelik desteklerin devam edeceğini belirterek, Ampute Milli Futbol Takımı'nın başarısından ve KTÜ Uzay Kulübü'nün elde ettiği başarıdan bahsetti.

Projelerde Son Durum

Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Genç, yapılan çalışmaları ve planlanan projeleri paylaştı.

Altyapı ve Yol Çalışmaları

Başkan Genç, il genelinde sürdürülen altyapı ve yol çalışmalarını anlatarak, merkezdeki çalışmaların hızla tamamlanacağını ve ulaşım konusunda sorun yaşanmayacağını belirtti.

İstişare İçerisinde Olalım

Küçük sanayi siteleri ile ilgili konuşan Başkan Genç, Düzyurt'tan gelen vatandaşlara hoş geldiniz dedi ve karşılıklı iletişim içinde olmayı önemsediğini ifade etti.

Gündem Maddeleri Havale Edildi

Toplantıda gündem dışı maddelerin değerlendirilmesinin ardından bazı maddeler oy birliğiyle kabul edilirken, bazıları komisyona havale edildi.

Bu açıklamaların ardından toplantı sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ