Ay-Yıldızlılar'ın son 16'daki rakibi de belli oldu. İşte detaylar...

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te A Milli Futbol Takımı'nın mücadele ettiği F Grubu'nda son maçlar oynandı. Ay-Yıldızlılar, son maçında Çekya ile kozlarını paylaştı. Gruptan çıkmayı garantileyen Portekiz ise son sıradaki Gürcistan ile karşı karşıya geldi.

A Milli Futbol Takımımız, 20. dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun'un ayağından gelen goller ile mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrıldı. Bu skorla puanını 6'ya yükselten milliler, grubunu ikinci sırada tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırdı.

RAKİBİMİZ BELLİ OLDU

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu'nu 2'nci sırada bitirirken, D Grubu'nu 6 puanla ilk sırada tamamlayan Avusturya ile eşleşti. Grubun bir diğer maçında ise Gürcistan, Portekiz karşısında büyük bir sürprize imza attı. Millilerin ilk maçta mağlup ettiği Gürcistan, zorlu rakibi Portekiz'i 2-0 mağlup ederek Çekya'yı turnuva dışına itti ve en iyi üçüncü kontenjanından adını son 16'ya yazdırdı.

Trabzonspor Son Hazırlıklarını Yaptı; O Tarihte Macaristan'a Uçacak! Trabzonspor Son Hazırlıklarını Yaptı; O Tarihte Macaristan'a Uçacak!

Aziz Sancak'ın Maç Yazısı

Editör: Birol Sancak