25 Yıllık Meslek Tecrübesini Paylaştı

Sohbette, meslek hayatı boyunca biriktirdiği arşivden fotoğraf ve belgelerle öğrencilere örnekler sunan Hacıfettahoğlu, gazetecilikte bilgi birikiminin ve deneyimin önemine değindi. Gazeteciliğin ilke ve değerlerini anlatırken, öğrencilerin sosyal yaşam ile gerçek hayat arasındaki farkları anlamalarına yardımcı oldu.

Türkiye ve Gürcistan’dan Tarihi Sinema İşbirliği: “Köprü” 25 Ekim’de Vizyonda Türkiye ve Gürcistan’dan Tarihi Sinema İşbirliği: “Köprü” 25 Ekim’de Vizyonda

Hacıfettahoğlu, meslekle ilgili şunları paylaştı:

“Gazeteciliğin önemine, nasıl gazeteci olunabileceğine, tekzip ve sansür gibi kavramların anlamlarına değindik. Gençlerin ilgisi ve heyecanı beni çok mutlu etti. Zamanın nasıl geçtiğini fark etmedim. İleride bu öğrencilerden çok başarılı gazeteciler yetişeceğine inanıyorum.”

Gençlerden Yoğun İlgi

Öğrenciler, gazetecilikle ilgili sorular sorarak mesleğin detaylarını merak ettiklerini gösterdiler. Gazetecilik mesleğine ilgi duymayan öğrencilerin bile sohbete katılımlarının yüksek olması, etkinliğin başarısını gözler önüne serdi.

Teşekkür ve Takdir Mesajı

Sohbetin sonunda Tuncay Hacıfettahoğlu, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, Hikmet Kaan İHO Müdürü Yılmaz Bozo ve organizasyonu düzenleyen Sosyal Bilgiler Öğretmeni Yücel Salih’e teşekkür etti. Hacıfettahoğlu, öğrencilere hem eğitim hem de sosyal yaşamda başarılar dileyerek etkinliği sonlandırdı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN