PSV altyapısından yetişen ve kariyerinde önemli çıkışlar yapan Depay, ilk büyük transferini 2015 yılında 34 milyon Euro karşılığında Manchester United’a yapmıştı. İngiltere’de bekleneni veremeyen yıldız, Lyon’a transferiyle yeniden doğuşunu gerçekleştirdi. Fransız ekibinde geçirdiği dört yılda 178 maçta 76 gol atan Depay, özellikle 2020/2021 sezonunda sergilediği performansla dikkat çekmişti.

İspanya Macerası ve Kâbus Gibi Geçen Atletico Madrid Dönemi

Barcelona’da geçirdiği iki sezonda 42 maçta 14 gol atan Depay, performansıyla Hollanda Milli Takımı'ndaki teknik direktörü Ronald Koeman ile yeniden buluşmuştu. Ancak Atletico Madrid’e transferi sonrasında beklentilerin altında kalan Depay, burada iki sezonda 40 maça çıktı ve beklenen performansı gösteremedi.

Brezilya’da Yeni Bir Başlangıç

Trabzonspor'dan Beyin Sarsıntısı Geçiren Cihan Çanak’ın Durumu Nasıl? Trabzonspor'dan Beyin Sarsıntısı Geçiren Cihan Çanak’ın Durumu Nasıl?

Transfer uzmanı Fabrizio Romano’nun haberine göre, 30 yaşındaki golcü oyuncu, Corinthians ile iki yıllık sözleşme imzalayarak Brezilya’da yeni bir maceraya adım attı. Depay’ın güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak belirtilirken, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın ilgisine rağmen Brezilya ekibini tercih etmesi futbol dünyasında büyük bir sürpriz yarattı.

Muhabir: BİROL SANCAK