1 Dakikada Yakalama: "Büyük Başarı"
8 Ekim günü saat 17.42'de O.H. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Sadece 1 dakika sonra, saat 17.43'te Gülyalı ilçesindeki uygulama noktasında görev yapan polis ekipleri, durdurdukları araçta O.H.’yi tespit edip gözaltına aldı. Başarılı operasyonun ardından hükümlü, işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.

Vali Erol: "Mesai Mevhumu Gözetmeyen Polislerimizi Tebrik Ediyorum"
Vali Muammer Erol, hızlı ve başarılı müdahaleleri nedeniyle Gülyalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memurları Osman Özdemir ve Niyazi Furkan Çelik’i tebrik etti. Polis memurlarına ödül verirken, “Görevlerini büyük özveriyle yerine getiren memurlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya’dan Sosyal Medya Üzerinden Tebrik
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından polis memurlarını tebrik ederek, başarılı operasyonla ilgili övgü dolu sözler sarf etti. Bakan Yerlikaya, paylaşımında, “Şahsın yakalama kararından sadece 1 dakika sonra gözaltına alınarak cezaevine teslim edilmesi, ekiplerimizin özverili çalışmalarını gözler önüne seriyor” dedi.

POLSEMDER’den Kimsesiz Vatandaşa Umut Eli: "Birlikte Daha Fazla Hayat Kurtarabiliriz" POLSEMDER’den Kimsesiz Vatandaşa Umut Eli: "Birlikte Daha Fazla Hayat Kurtarabiliriz"

Özverili Çalışmalarla Adalete Teslim
Valilik ve Bakanlık tarafından takdir edilen bu hızlı ve etkili operasyon, emniyet güçlerinin kamu güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi. Polis memurlarının bu başarıları, vatandaşlar tarafından da büyük takdirle karşılandı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN