Türk Futbolu İçin Birlik ve Adalet: “Biz Mecnun başkanla birbirimize sarıldık ve formalarımızı çıkardık. O Sivasspor, ben Trabzonspor formasını çıkardık. Artık tüm gücümüzle Türk futbolu ve Türk futbolunda adalet için çalışacağız. Bu iradeyi göstereceğiz. Diyarbakırspor ile Trabzonspor mu oynuyor? Eğer hakemin inisiyatif kullanması gereken bir pozisyon varsa, Diyarbakırspor’dan yana kullanacak. Güçlünün güçlüden yana inisiyatif kullanmaması gerekiyor.”

Trabzonspor’da Enis Bardhi Belirsizliği: CSKA Moskova Transferi Son Anda Gerçekleşmedi Trabzonspor’da Enis Bardhi Belirsizliği: CSKA Moskova Transferi Son Anda Gerçekleşmedi

Hakemlerin Desteklenmesi: “Türk Hakemi Halil Umut Meler, Ankara’da yumruk yedi ama Avrupa Şampiyonasında çok güzel maçlar yönetti. O zaman hata Federasyon ve Merkez Hakem Kurulunda. Hakemlere yeterince güven verilmemiş. Hakemler sezon öncesinde eğitim kampına alınıyorlar. Onlara yönelik Federasyon başkanı konuşma yapıyor. Mesajını orada verecek.”

Geleceğe Dair Vizyon: “Bugün bir fırsat günü. Kimse ile sorunumuz yok ve eskinin üzerine de sünger çektik. Eğer bu salondan kazanarak çıkarsak, Türk futbolu kazanacaktır.”

Hacıosmanoğlu’nun konuşması, Türk futbolunda birlik, adalet ve yenilik vurgularıyla dikkat çekti. Eski sorunları geride bırakma ve geleceğe dair umut dolu bir vizyon sunma mesajları, genel kurul üyeleri üzerinde olumlu bir etki bıraktı.

Muhabir: BİROL SANCAK