O isim Trabzonspor’a Geri Dönüyor mu? Şenol Güneş Kararını Verecek! O isim Trabzonspor’a Geri Dönüyor mu? Şenol Güneş Kararını Verecek!

Hacıosmanoğlu, katıldığı bir programda, başkan seçilmesi halinde Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz başkan vekilliğine getireceğini belirtti. Geçmişteki tartışmalardan pişmanlık duyduğunu dile getiren Hacıosmanoğlu, "O dönemde şike hala gündemdeydi. Trabzonspor Kulübü'nün Sivasspor'a şike teklif ettiğini söylediler. Ben de Genel Kurul'da 'Trabzonspor'un Sivasspor'a şike teklif etmesi, Fenerbahçe'nin Ofspor'a teklif etmesi gibi bir şeydir' dedim. Sonra kullandığıma da üzüldüm. Mecnun Başkan bizim dostumuz, arkadaşımızdır." dedi.

Hacıosmanoğlu, Mecnun Otyakmaz ile olan dostluğunu ve Türk futbolunun birliğe olan ihtiyacını şu sözlerle anlattı: "Ben Sivas'a gittim maça. Sivas'ta kalmadım, akşam köye annesinin evine gittik. Annesinin elini öptük, yemeğini yedik, yatağımızı serdi. Benim de annem gibidir. Öyle bir dostluğumuz var. Şimdi ise Türk futbolunun birliğe ihtiyacı var. Adaylık açıklamasını Mecnun Otyakmaz'la görüştükten sonra yaptım. 'Başkanım, aramızda geçen olaylarda benim hatam eksikliğim var, şimdi Türk futbolunu bu kaoslardan ve kavgalardan uzak tutup adalet sağlayacağız' dedim. Sen de yıllardan beri Sivasspor’da Kulüp başkanlığı yapıyorsun, biz de yaptık, şimdi herkesi kucaklayacağız. İlk başta gel bir kucaklaşalım. Bundan sonra yolumuza devam ediyoruz. Ben başkan, Mecnun Otyakmaz başkanvekili. Bu ufak çemberi bütün Türkiye'ye yayıp sporu kardeşlik çatısı altında birleştireceğiz."

Hacıosmanoğlu, Türk futbolunda birlik ve beraberliği sağlama hedefini vurgulayarak, başkanlık görevine seçilmesi halinde bu doğrultuda çalışacaklarını ifade etti.

Kaynak: FOTOSPOR