Ülkenin gündemine oturan katliamın detayları ise kan donduruyor. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik (19), İkbal Uzuner'i (19) bıçakla vahşice katletti. Kadının bıçakla başını kesip aşağı atan Çelik, ardından boğazına ip geçirerek surlardan atlatıp intihar etti. Olay yerine gelen İkbal Uzun’un annesi kızının kesilen kafasını yerde görünce feryat ederek yere yığıldı.

Cezayir Üzerinden Gelen Sıcak Hava Dalgasıyla Türkiye’de Yaz Havası Geri Dönüyor! Cezayir Üzerinden Gelen Sıcak Hava Dalgasıyla Türkiye’de Yaz Havası Geri Dönüyor!

Hayatlarinin İkbal Uzuner

YARIM SAAT İÇİNDE İKİ CİNAYET

Çelik ve Uzuner olay yerinde hayatını kaybetti. Polisin çalışmaları neticesinde, Çelik'in intihardan önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) isimli bir kadını daha öldürdüğü tespit etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hayatlarının

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi: "Yapılan çalışmalarda S.Ç. (19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H. (19) isimli bir kadını, daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U (19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir."

Hayatlarinin Semih Çelik

Muhabir: TUNCAY UÇKUN