Çaykur Rizespor'un gelecek sezon teknik direktörü konusunda belirsizlikler devam ederken, İlhan Palut'un takımın başında kalacağına dair sinyaller gelmeye başladı. Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, prensipte anlaşmaya varıldığını ancak resmi bir imzanın henüz atılmadığını belirtirken, taraftarlar arasında endişeler artıyor.

Trabzonspor'da Avcı Gurbetçi Genç Yıldızı Avrupa'dan Transfer Ediyor: Anlaşma Sağlandı! Trabzonspor'da Avcı Gurbetçi Genç Yıldızı Avrupa'dan Transfer Ediyor: Anlaşma Sağlandı!

49 yaşındaki deneyimli teknik adam Palut, geçtiğimiz sezon en fazla puanı topladığı dönemin ardından, gelecek sezonda da takımın başında olmak istediğini dile getirdi. Çaykur Rizespor ve Palut arasındaki görüşmeler devam ederken, her iki tarafın da anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor.

Palut, gelecek sezona daha iyi başlama potansiyeline sahip olduklarını ifade ederek, doğru işler yapıldığı takdirde hedefe ulaşacaklarına inandıklarını vurguladı. Kendi dönemlerinde elde ettikleri deneyimlerle geleceği şekillendirmeyi amaçladıklarını belirten Palut, taraftarlara teşekkür ederek desteklerinden dolayı minnettar olduklarını dile getirdi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU