Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in de katıldığı sergi açılışında konuşan Genç, belediyenin toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla gelecek nesillere çevre bilinci aşılamak için böyle etkinliklerin düzenlendiğini belirtti. Sergide yer alan eserlerin, öğrencilerin ve öğretmenlerin emeğiyle ortaya çıktığını vurgulayan Genç, geri dönüşüm bilincinin oluşturulması ve çevreye duyarlılık konusunda okulların ve öğretmenlerin önemli bir rol oynadığını dile getirdi.


UND Trabzon Bölge Çalışma Grubu Toplandı: Sınır Kapıları ve Lojistik Sorunları Masaya Yatırıldı UND Trabzon Bölge Çalışma Grubu Toplandı: Sınır Kapıları ve Lojistik Sorunları Masaya Yatırıldı

Sergiye katılan okullara plaket takdim edilmesinin ardından etkinlik sona erdi. Bu tür etkinliklerin gelecek nesillere çevre bilinci aşılamak ve sıfır atık konusunda farkındalık oluşturmak için önemli bir adım olduğu vurgulanırken, Trabzon'daki bu etkinliğin, çevre ve geri dönüşüm konularında farkındalık yaratmaya devam edeceği belirtildi.



Muhabir: AYŞE SANCAK