SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK: HERKESİ CHP’YE DAVET ETMELİYİZ

Etkinlikte konuşan İmamoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin kapılarını ardına kadar 86 milyon insanımıza, milletin evlatlarına açınız” dedi. Türkiye’de sistemi kısırlaştıran anlayışa karşı, demokrasiyi ve hukuk devletini yeniden inşa etmek istediklerini belirten İmamoğlu, milletin her kesimini bu mücadeleye katmakla yükümlü olduklarını ifade etti.

‘HER ADIMINIZ BİZİ İKTİDARA YAKLAŞTIRMALI’

31 Mart 2024 seçimlerinde CHP’nin birinci parti olduğunu hatırlatan İmamoğlu, partililere seslenerek, “Her attığınız adımın, her söylediğiniz sözün bizi iktidara bir adım yaklaştırıyor mu ya da bir adım uzaklaştırıyor mu diye düşünerek hareket etmenizi tavsiye ediyorum” dedi. İktidar yolculuğunun en çalışkan neferi olacağına söz veren İmamoğlu, Cumhuriyet ve demokrasiyi savunmaya devam edeceklerini belirtti.

‘YAŞASIN CUMHURİYET, YAŞASIN CHP’

AK Partili Selahaddin Çebi’den CHP Lideri Özgür Özel’in "Rakı" Vaadine Sert Tepki AK Partili Selahaddin Çebi’den CHP Lideri Özgür Özel’in "Rakı" Vaadine Sert Tepki

Konuşmasının sonunda İmamoğlu, “Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın demokrasi, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Elbette onunla birlikte de Cumhuriyet Halk Partisi” diyerek CHP’nin temel değerlerini ve hedeflerini bir kez daha vurguladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ