Bakan Uraloğlu'ndan Flaş Açıklama: Instagram Saat kaçta açılıyor? Bakan Uraloğlu'ndan Flaş Açıklama: Instagram Saat kaçta açılıyor?

Bakan Uraloğlu, Türkiye'nin hukuk kurallarına ve toplumsal değerlere büyük önem verdiğini belirterek, "Eksiklikler giderildiği anda, örneğin bir saat sonra, erişim engelini kaldırmış olacağız" dedi. Bakan, ülke olarak kendi kurallarını, kanunlarını ve toplumsal hassasiyetlerini dikkate almayan platformlara karşı gerekli müdahaleleri yapmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Türkiye'de temsilcilikleri olan sosyal medya platformlarına yönelik uyarıların zaman zaman yapıldığını ancak bu uyarılara karşılık verilmediğinde erişim engellerinin devreye girdiğini dile getiren Uraloğlu, Türkiye'nin bağımsız ve kendi kurallarına sahip bir ülke olduğunu vurguladı.

Bakanın açıklamaları, Instagram kullanıcıları arasında büyük bir merak ve beklenti yarattı. Kullanıcılar, platformdaki eksikliklerin bir an önce giderilmesini ve sosyal medyaya tam erişim sağlanmasını dört gözle bekliyor.

Kaynak: internethaber