Başkan Genç, Kanuni’yi Anmak İçin Macaristan’da Kültürel Köprüleri Güçlendiriyor Başkan Genç, Kanuni’yi Anmak İçin Macaristan’da Kültürel Köprüleri Güçlendiriyor

Başkan, bütün mahallelerde teşkilatlanacaklarını ve gelecek adına umutlu olduklarını vurguladı. "İnşallah yakın gelecekte çok güzel gelişmeler olacaktır. Partimize gönül veren dava arkadaşlarım bilsin ki partimiz doğru yoldadır. Kuruluş amacına uygun olarak iktidar mücadelesini vermektedir. Kısa sürede milletimizin desteğini alarak iktidarın en büyük alternatifi olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İYİ Parti Trabzon’da iyi gidiyor. Daha iyi olacaktır. Trabzon’da güzel bir hava yakaladık. Teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisindeyiz," dedi.

Bu zor dönemde partisine ve davasına sahip çıkan tüm arkadaşlarını kutlayan başkan, hepsine teşekkür etti ve mücadelelerine sabırla, soğukkanlı ve kararlı bir biçimde devam edeceklerini belirtti. "Günün sonunda iktidar olacağız," dedi.

Başkan, "Ne yaparlarsa yapsınlar, ne söylerlerse söylesinler, İYİ Parti’nin yükselişini artık engelleyemezler. Yarınlar bizimdir. İYİ Parti’nin güneşi bütün ülkeyi aydınlatacaktır," diyerek sözlerini sonlandırdı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU