Trabzon’un Yomra İlçe Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısını Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Başkan Bıyık, “Aldığımız kararlar Yomra’mız için hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Yomra ilçesinde Cuma namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Koç, “Cuma namazı sonrası kıymetli hemşehrilerimizle selamlaşıp sohbet ettik. Rabbim, muhabbetimizi daim eylesin” dedi.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon’daki mülki idare amirleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda kentte yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.

Trabzon’un iş dünyası, Pazarkapı’da bir araya geldi. Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Karadeniz Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Selim Karadeniz ve “Ciğerim Erol” olarak tanınan Erol Birsen, Selim Karadeniz’in iş yerinde sohbet ettiler.

AK Parti'den bir dönem il başkan yardımcılığı ve 3 dönemde Of ilçe başkanlığı yapan Hakan Terzioğlu, siyasetteki aktif çalışmalarına devam ediyor. Terzioğlu, “Siyasete giriş vardır ama çıkış yoktur. Biz çıkmak istesek de arkadaşlarımız bizi bırakmazlar. Çünkü ben kendim için değil toplum için siyaset yapıyorum” dedi.

Hekimoğlu’ndan Teşekkür Hekimoğlu’ndan Teşekkür

CHP Trabzon İl Kadın Kolları Kongresi’nde, Zerrin Yavuz yeniden kadın kolları başkanı seçildi. Divan başkanlığını CHP Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kaçan yaptı. Yavuz, güven tazeleyerek görevine devam edecek.

Trabzon Basını Duayen Gazeteci Ali Savaş’ı Kaybetti

Trabzon basınının duayen isimlerinden Ali Savaş’ın vefatı sonrası birçok kesimden başsağlığı mesajları geldi.

Trabzonspor, "Trabzon basınının duayen gazetecilerinden Ali Salih Savaş’ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesi, yakınları, basın camiası ve sevenlerine başsağlığı dileriz," dedi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılıç, “Trabzon basınına uzun yıllar hizmet eden, son olarak 61saat.com yayın danışmanı görevini üstlenen Gazeteci Ali Savaş’ın vefatını teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve Trabzon basın camiasına başsağlığı diliyorum,” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, “Trabzon basınında uzun yıllardır hizmet veren duayen gazeteci Ali Savaş’ın vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun,” dedi.

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, "Trabzon basının değerli gazetecisi, kıymetli dostum Ali Salih Savaş’ın vefatının üzüntüsü içerisindeyim. Kendisine rahmet; ailesine, sevenlerine ve basın camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum," dedi.

Muhabir: BİROL SANCAK