YRP İl Başkanı Süleyman Pulat, Hamza Bilgin’i Sert Sözlerle Eleştirdi: “Sokağa Çıkamayacak” YRP İl Başkanı Süleyman Pulat, Hamza Bilgin’i Sert Sözlerle Eleştirdi: “Sokağa Çıkamayacak”

İYİ Parti Trabzon il başkanı Muhammet Erkan, çok iyi bir sosyal medya kullanıcısıdır. Erkan, partiden istifa eden milletvekili adayı Osman Akbulut’tan övgüyle bahsederek, teşekkür etti. Erkan, “Daha   önce İyi Parti’den milletvekili adayımız, Akçaabat Belediye Başkanı adayımız olan bizim için kıymetli olan Osman Akbulut ağabeyim partimizden dün istifa ettiler. Parti’den istifa edene bir il başkanı teşekkür eder mi? Evet eder. Osman Akbulut başkanıma teşekkür ediyorum. Yakmadan, yıkmadan, üzmeden, hakaret etmeden, partisine zarar vermeden “ben olamayacağım” dediği için teşekkür ediyorum” dedi. 

OSMAN ABİMİZ ÜLKÜDAŞIMIZDIR

Erkan, şöyle devam etti: “İstifa tek taraflı bir karardır. Saygın bir karardır. Biz partinin kilitini değiştirip, bilgisayarını boşaltıp gidenleri gördük. Kendi istifa edip partiye  üye yaptıklarını arayıp istifaya zorlayanları gördük. İstifa edip partinin binasını boşaltıp, eşyalara el koyan, tabelalarını  indirenleri gördük. Kurucusu olduğu partiye sahip çıktık diye selamımızı almayıp sırt çevirenleri , yol değiştirenleri gördük. Sosyal medyadan küfürler yağdırmaları gördük. iftirayı gördük, hakareti gördük. Yalanın en koyusunu gördük. Bunları gördükten sonra Osman abinin  kendine yakışır tarzda istifasını  saygıyla karşılarız. Osman Akbulut abimdir, bugün böyle bir karar aldı, yarın ne olur belli olmaz. Önemli olan sevgidir, saygıdır, muhabbettir. Yarın gideceğiz çayını içeceğiz, oturacağız konuşacağız, dertleşeceğiz. 

Ayrılmasına üzüldük mü elbette çok üzüldük. Keşke böyle bir karar almamış olsaydı. Fakat ayrılış şekli bütün ayrılanlara ders niteliğinde olmuştur. Bundan dolayı da teşekkürü hak etmiştir.   Osman Akbulut bizim ülküdaşımızdır, sevdiğimiz saydığımız ağabeyimizdir. Davamız bir, gönüllerimiz birdir. Sevgi kazanacak diyorum. Aldığı karara saygı duyuyorum, başarılar diliyorum. Kendisini seviyorum.”

Muhabir: AYTEKİN AKAY