DAYANIŞMA GECESİNE YOĞUN KATILIM
KA-FEM, pandemi nedeniyle ara verdiği geleneksel dayanışma gecelerini, gelen talepler doğrultusunda yeniden hayata geçirdi. Yeni yılı ve başarılı konserlerini kutlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe, yönetim kurulu üyeleri, eski yöneticiler, Türk Sanat Müziği (TSM) Topluluğu elemanları, üyeler ve davetliler katıldı.
Gecede konuklar bol bol sohbet etme imkanı bulurken, eğlenceli anlar yaşandı.
KA-FEM BAŞKANI ALİ ADANUR: “ORGANİZASYONLARIMIZ DEVAM EDECEK”
KA-FEM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Adanur, birlik ve beraberliğe verdikleri önemi vurgulayarak şunları söyledi:
"Birlik, beraberlik ve dayanışma adına hep birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. KA-FEM olarak böyle etkinliklere ve konserlere hız kesmeden devam edeceğiz. Bu geceyi hep birlikte eğlenerek değerlendirdikten sonra yeni projelerimize odaklanacağız.”
MÜZİK VE EĞLENCE DOLU GECE
Gecede sahne alan Mustafa Kaan Demirci önderliğindeki Grup Beri, davetlileri söyledikleri şarkılarla coşturdu. Ayrıca yapılan çekilişle davetlilere sürpriz hediyeler verildi.