Ünlülerle ilgili iddialarıyla sık sık gündeme gelen Onur Akay, bir dönem Kadir Doğulu'nun üye olduğu tarikatın masonlukla bağlantısına dair çeşitli iddialarda bulunmuştu. Akay, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımda, bu sebeple saldırıya uğradığını açıklamış ve darp edilmiş halini gösteren bir fotoğraf paylaşmıştı.

Akay, paylaşımında "Dün gece çok sevdiğim dostlarımla otururken, birden saldırıya uğradım. Gözüme yumruk atan kişi 'birincisi Kadir Doğulu için' dedi ve vurdu, 'bu da tarikat için' dedi ve yine vurdu." ifadelerini kullanmıştı. Bu iddiaların ardından gözler Kadir Doğulu'ya çevrildi.

Akayyyuu.

Kanal D'de yayınlanan ve kısa sürede final yapan "Aşkın Tarifi" dizisinin başrollerini paylaşan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün birlikte çektikleri video da gündeme oturmuştu. O dönemde aralarında aşk dedikoduları çıkan ünlü oyuncuların dizinin bitiminin ardından ilişki yaşadıkları iddia edilmiş, hatta Onur Akay, Kadir Doğulu’nun Serra Arıtürk ile imam nikahı kıydığını öne sürmüştü.

Konuyla ilgili uzun süre sessiz kalan Kadir Doğulu, geçtiğimiz gece katıldığı bir davette kameralara yansıdı. Kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Doğulu, "Sadece gülüyorum dostlar, Allah kolaylık versin" dedi. Bu açıklamasıyla Doğulu, iddiaları ciddiye almadığını ve Onur Akay’ın iddialarına yönelik herhangi bir açıklama yapmayacağını belirtti.

Kadir Doğulu’nun bu cevabı, iddialara dair tartışmaların devam edeceğine işaret ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ