Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor

Rüzgâr Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeybatı yönlerinden 3 ila 5 kuvvetinde (20-40 km/s) esecek. Doğu Karadeniz’de ise doğu ve güneydoğu yönlerinden 3 ila 5 kuvvetinde rüzgâr etkili olacak. Dalga yüksekliği batıda yer yer 2,5 metreye kadar çıkarken, deniz üzerinde görüş mesafesi yağış anında kısa süreli azalmalar gösterebilir.

BÖLGE DETAYLARI

Batı Karadeniz (Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop): Parçalı ve çok bulutlu, özellikle Zonguldak ve Bartın çevrelerinde sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredecek, Bolu ve Düzce’de sıcaklık 33-35°C civarında olacak.

Orta Karadeniz (Samsun, Amasya, Tokat, Çorum): Parçalı bulutlu hava etkili olacak, Amasya’da sıcaklık 36°C’ye kadar çıkabilir. Samsun’da yağış beklenmiyor, sıcaklık 32°C civarında seyredecek.

Doğu Karadeniz (Trabzon, Rize, Artvin, Giresun): Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra iç ve yüksek kesimlerde kısa süreli sağanak yağışlar görülebilir. Trabzon ve Rize’de sıcaklık 28°C, Artvin’in yüksek kesimlerinde ise yağışlarla hava serinleyecek. Rüzgâr doğu ve güneydoğudan hafif kuvvetli (20-30 km/s) esecek.

Bu hava durumu bilgisi, bölgedeki ani sağanak yağışlar ve rüzgâr değişikliklerine dikkat edilmesi gerektiğini gösteriyor. Özellikle denizcilik faaliyetlerinde dikkatli olunması önem taşıyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK