MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!” MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!”

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trabzon, Artvin, Rize ve çevre illerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğine dair uyarılarda bulunmuştu. Uyarıların ardından gerçekleşen şiddetli yağış, Artvin ve Rize'de sel ve su baskınlarına neden oldu. Rize’de etkisini aniden gösteren sağanak yağmur cadde ve sokakları adeta göle çevirdi, araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, binaların altına sığınarak yağmurun dinmesini bekledi.

Artvin'de ise Ardanuç-Ardahan yolu üzerinde bulunan Rabat deresi taştı ve yol ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri kapanan yolu açmak için çalışmalarına başladı. Meteoroloji’nin uyarıları devam ederken, uzmanlar bölgede fırtınaya karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor. Karadeniz’de etkisini sürdüren sağanak yağışların önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU