Batı Karadeniz’de Sis ve Güneş Bir Arada
Batı Karadeniz’de, özellikle Bolu ve Kastamonu gibi iç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yoğun sis bekleniyor. Gün içerisinde ise hava güneşli olacak. Sıcaklıklar Bolu’da 26°C, Düzce’de 29°C, Zonguldak’ta ise 24°C olacak. Rüzgar doğu ve kuzeydoğudan orta kuvvette eserek saatte 20 km hıza ulaşacak. Bölgedeki sürücülerin sis nedeniyle dikkatli olması gerekiyor.

Orta Karadeniz’de Yağmura Hazırlıklı Olun
Samsun, Ordu ve Sinop gibi kıyı kesimlerde yer yer kısa süreli sağanak yağışlar görülecek. Bu yağışlarla birlikte sıcaklıklar Samsun’da 26°C, Ordu’da 25°C ve Amasya’da 25°C olacak. Bölgede rüzgar hafif eserken denizlerde dalga yüksekliği 0,5 ila 1,5 metre arasında değişecek. Denizciler ve balıkçılar için rüzgar ve dalga durumu risk oluşturmuyor.

Arsin’in Acı Kaybı: Yalçın Canbakkal Vefat Etti Arsin’in Acı Kaybı: Yalçın Canbakkal Vefat Etti

Doğu Karadeniz’de Sağanak Yağışlar Etkili Olacak
Trabzon, Rize ve Artvin’de yerel sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle öğle saatlerinden sonra yağışların artması bekleniyor. Sıcaklıklar Trabzon’da 23°C, Rize ve Artvin’de ise 22°C civarında olacak. Rüzgar hafif esecek, ancak yağış sırasında görüş mesafesi azalabilir. Bu bölgede yaşayanların ani su baskınlarına karşı tedbirli olması gerekiyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK