Vali Kaymak’ın Büyükşehir Belediye başkan adaylığına destek verenler insani ilişkilerde oldukça samimi ve başarılı buldukları vali için “Bürokraside gösterdiği başarıyı Büyükşehirde de göstereceğine inancımız tamdır. Samsun için tarihi bir başlangıç olur” dediler.
Bayburtlu hemşerimiz eski valilerimizden Osman Kaymak Tunceli Valiliği görevi ile Belediye Başkan Vekilliği görevlerini birlikte yürüterek, 21 Haziran 2017 tarihinde valiler kararnamesi ile Samsun Valiliğine ardından da 5 Şubat 2022 tarihinde vekâleten Isparta Valiliğine atanmıştı.
Görev yaptığı dönemlerde gösterdiği başarılı çalışmalarla takdir toplayan, ödüller alan üç çocuk babası Kaymak’ın AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye başkan adaylığına büyük bir destek olduğunun altını çizmekte fayda var.
TAKA/AYŞEN KARABİNA
Kaymak gibi başkan olur!
Samsun eski valilerimizden son olarak da Isparta’da görev yapmış olan Osman Kaymak, 2024 yerel seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı noktasında anketlerde destek bulmaya devam ediyor
Editör: Doğukan ÖZKURT
Yorumlar
Çok Okunanlar

Trabzonspor’da Parlıyor, Milli Takım Sinyali Veriyor, Montella'ya Mesaj Veriyor

Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi: İspanyol yıldız, yeniden Türkiye’ye dönebilir
Trabzonspor’un Yeni Yıldızı Parlıyor; Fatih Tekke'nin jokeri oldu

Trabzonspor’un Hakkı Yine Yendi! VAR Skandalı Papara Park’ta Sahne Aldı

Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Bilmecesi: Sergen Yalçın İsmi Gündemde!

Trabzon’a Yeni Nefes: Mağmat’ta 498 Konutluk Dev Proje Yükseliyor