19 İlde "Sibergöz-48" Operasyonu: Nitelikli Dolandırıcılık ve Çocuk Müstehcenliğine Büyük Darbe 19 İlde "Sibergöz-48" Operasyonu: Nitelikli Dolandırıcılık ve Çocuk Müstehcenliğine Büyük Darbe

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait bir eğitim uçağı, Kayseri'deki 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan eğitim için kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra düştü. Savunma Bakanlığı, SF-260D tipi uçağın kaza kırıma uğradığını ve maalesef 2 pilotun hayatını kaybettiğini duyurdu.

Bilinmeyen Nedenler: Kaza ile ilgili henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, uçağın düşme nedeni hakkında detaylı bir soruşturma başlatıldığı belirtildi. Ancak, bu acı olayın neden yaşandığı konusunda kesin bir açıklama henüz yapılmadı.

Şehitlerimize Rahmet: İki pilotumuzun şehit düşmesi, Türk Silahlı Kuvvetleri ve ülke için derin bir kayıp olarak değerlendirildi. Şehit olan pilotlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması ve askerlerimizin güvenliğinin sağlanması için gerekli tedbirlerin alınması büyük önem taşımaktadır.

Kaynak: İHA