EŞİ BERİL IŞIK SAĞLIK DURUMUNU ANLATMIŞTI

Kenan Işık'ın tedavisi yıllardır evinde devam ediyordu. Geçtiğimiz aylarda eşi Beril Işık, usta sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi vermişti: "Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor. Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu."

KENAN IŞIK KİMDİR?

1947 yılında Malatya'da doğan Kenan Işık, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı olarak kariyerine başladı. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği de yapan Işık, birçok tiyatro oyunu yazdı ve sahneledi.

Bu Fiyata Çay Olur Mu: Havalimanındaki Çay Fiyatları Görenleri Şaşırttı! Bu Fiyata Çay Olur Mu: Havalimanındaki Çay Fiyatları Görenleri Şaşırttı!

SAUNA SONRASI FENALAŞTI

21 Mart 2014 tarihinde spor sonrasında saunaya giren Kenan Işık, sauna sonrası fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarptı. Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçiren Işık'a müdahale edildi ancak uzun yıllar süren koma süreci başladı.

Kaynak: İNTERNETHABER