“Mesleğinizde Öncü Olun”

Adnan Taç'tan 'Karikatürde Bir Ziya' Söyleşi-Sunum Programı Adnan Taç'tan 'Karikatürde Bir Ziya' Söyleşi-Sunum Programı

Mezunlara seslenen KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, “Üniversitemiz, sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için her türlü imkânı sunmaya özen göstermiştir. Modern laboratuvarlarımız, donanımlı kütüphanemiz ve deneyimli akademik kadromuz ile sizleri, mesleki hayatınıza en iyi şekilde hazırlamayı amaçladık. Bu süreçte edindiğiniz bilgi ve deneyimler, mesleki yolculuğunuzda sizlere rehberlik edecektir” dedi.

Rektör Prof. Dr. Çuvalcı, mezunlara tavsiyelerde bulunarak, “Mesleğinizi her zaman sevgi ve tutkuyla yapın. İnsan sağlığına olan katkılarınızın bilincinde olarak etik değerlere ve meslek ahlakına sadık kalın. Kendinizi sürekli geliştirin, yeniliklere açık olun ve mesleğinizde öncü bir rol üstlenin. Bilmelisiniz ki bilgi birikiminiz ve deneyimlerinizle insanlığa büyük hizmetler sunacaksınız. Yeni hayatınızda sizlere başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” ifadelerini kullandı.

Tören Coşku ve Gururla Tamamlandı

Tören, dereceye giren öğrencilere belge takdimi, mezuniyet andının okunması, kep atma ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi. Mezunlar ve aileleri, bu anlamlı günü büyük bir coşkuyla kutladılar.

Muhabir: Neziha Çakıroğlu