TİM İnoSuit Programı Nedir?
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her yıl düzenlenen "İnoSuit Programı", ihracatçı birlikleri üyesi firmalar için özel bir kurumsal inovasyon sistemi tasarlamak amacı taşıyor. 2023/2024 yılı Katma Değer Odaklı İnoSuit Kulvarı programı kapsamında, Arsin OSB’de yer alan Uzay Plastik ve Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş. ve TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş. gibi önemli firmalar programa dahil edildi.

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan Trabzon İl Müftüsü'ne Ziyaret! MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan Trabzon İl Müftüsü'ne Ziyaret!

Whatsapp Image 2024 10 05 At 11.44.05 (1)

Doç. Dr. Yıldız’ın Başarıları
Doç. Dr. Ezgi Baday Yıldız, bu süreçte firmalara mentor olarak atanarak, inovasyon alanında birçok özel araç tasarladı. “Teknoloji Atlası” ve “Inno House” gibi araçlar, “İnovasyon Yönetiminde En İyi Uygulamalar” arasında yer aldı. Bu başarılı katkıları dolayısıyla, Doç. Dr. Yıldız, “Türkiye Innovation Week” (TIW24) etkinliğinde gerçekleştirilecek olan İnoSuit Ödül Töreni’nde ödül almaya hak kazandı.

Teşekkürler ve Başarılar
KTÜ, Doç. Dr. Ezgi Baday Yıldız’ı ve programa katılan firmaları tebrik ediyor. Üniversite-sanayi işbirliğine sunduğu değerli katkılardan dolayı başarılarının devamını diliyoruz. Bu tür başarıların, üniversitenin ulusal ve uluslararası düzeyde tanınırlığını artıracağına inanıyoruz.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN