Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Sürmene ilçesinde yaşanan elim hadisenin ardından Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle makamında bir araya geldi. Görüşmede yaşanan şiddet olayının kabul edilemez olduğunun bir kez daha altını çizen Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı “Karadeniz Teknik Üniversitesi olarak evlatlarımızın yanında olduğumuzu sürecin en başında dile getirmiştik.

Türk Eğitim-Sen Trabzon Şubesi öğretmenlik meslek kanunu için milletvekillerine mektup gönderdi Türk Eğitim-Sen Trabzon Şubesi öğretmenlik meslek kanunu için milletvekillerine mektup gönderdi

Anbean yaşananların yakın takipçisi olduk. Gelinen noktada şunu ifade etmek gerekir ki; sadece KTÜ yönetimi değil, tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte Trabzon halkı da öğrencilerimize sahip çıkmıştır. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi; bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirleri alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İlgili kurumlarımızla iletişim halindeyiz.” dedi. Görüşmede, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, öğrencilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Editör: Birol Sancak