"4 Bankayı Da Denedim Ama Olmadı"

Sosyal Yardımlar Mercek Altında: Hileli Boşanmalar Takibe Alındı Sosyal Yardımlar Mercek Altında: Hileli Boşanmalar Takibe Alındı

ATM'den işlem yapamayan Mustafa Keyif, “İşlemimi gerçekleştiremedim. ‘Şu anda bu bankamatik müsait değil. En yakın başka bir bankamatiğe gidin’ diyor. Denizbank’ı denedim olmadı. Arkamdakini deneyeceğim. Herhalde bu işi yapanlar gereken önlemleri almıştır,” dedi. İşlemini gerçekleştiremeyen bir başka vatandaş ise, “Para çekemedim. Hatta 4 bankayı da denedim ama olmadı. İlk burada denedim, nedense olmadı. Hesabıma para var mı diye bakacaktım. Bankanızla görüşün ya da bankanıza gidin diyor," ifadelerini kullandı.

"Hastaneye Para Ödeyemedik"

Nilay Cirit isimli vatandaş, “Sabah çocuğun doktoruna gidip para ödemem gerekiyordu. Önce bir iki noktada para çekmeyi denedim. Kendi bankamda veya kartımda bir problem olduğunu düşündüm. Yanımdakiler de para çekmeyince genel bir problem olduğunu anladık. Hastaneye para ödeyemedik,” diye konuştu.

Bu küresel yazılım sorunu, ATM'lerin işlevini durdurmuş durumda ve vatandaşlar alternatif çözüm yolları aramak zorunda kalıyor.

Editör: Birol Sancak