TTB Başkanı Eyyüp Ergan, eğitimlerini tamamlayıp sertifikalarını alan 57 kursiyerden 24 kişinin işe yerleştiğini ifade ederek, "Kursiyerlerimizin istihdam edilme süreci devam ediyor ve bunun için gerekli tüm desteği veriyoruz" dedi. 54 kursiyer İŞKUR iş birliğinde yürütülen Bireysel Eylem Planı sürecine başladı ve bu süreçte 4’ü BEP dışı olmak üzere 24 kişi iş sahibi oldu.

Limni Saranoy Yaylası Şenliğe Doyacak

Zigana Köyü Çevre Koruma Turizm ve Dayanışma Derneği ile Zigana Köyü Muhtarlığı iş birliğinde 03 Ağustos'ta düzenlenecek olan yayla şenliğinin program detayları belli oldu. Limni Saranoy Yaylası Büyükdüz mevkiinde gerçekleştirilecek olan şenliğe tüm bölge halkı davet edildi. Prof. Dr. Coşkun Erüz’ün Zigana Köyü tarihi ile ilgili sunumunun ardından, ressam Şengül Bişiren’in sanat sergisi açılacak. Ayrıca, Ali Şaş, Samet Piyaleoğlu, Mesut Uçar, Sebahattin Yanık ve Sinan Sami gibi sanatçılar performans sergileyecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı ve Gümüşhane Belediyesi Kültür Müdürlüğü Folklor ekipleri de etkinlikte yer alacak.

Karadeniz Sevdalıları Buluşacak

Bursa Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği öncülüğünde bu yıl Kocayayla’da düzenlenecek olan şenlik, Karadeniz sevdalılarını bir araya getirecek. Sevilen Karadenizli şarkıcıların sahne alacağı şenlikte, binlerce kişiyle horon oynanarak rekor denemesi yapılacak. Kurulacak stantlarda Karadeniz yöresine ait birçok ürün sergilenecek.

İtfaiye Yardıma Koştu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ganita Sahil Parkı’nda telefonunu kayalıklara düşüren Selanur Demir isimli vatandaşın yardım talebi üzerine harekete geçti. Ekipler, telefonu kayalıklardan çıkararak sahibine teslim etti. İtfaiye ekiplerinin bu özverili çalışması takdir topladı.

Başaran Bırakmadı

Trabzonspor başkanlığı döneminde bugüne kadar İbrahim Hacıosmanoğlu'nu yalnız bırakmayan Öz Sağlık İş Sendikası Trabzon Genel Sekreteri Abdüsselam Başaran, bir hafta boyunca Ankara'da seçim çalışmalarında Hacıosmanoğlu’nu destekledi. Başaran, seçimleri kazanan Hacıosmanoğlu’nu tebrik etti.

Büyükaydın DSİ’de

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’yı ziyaret ederek ildeki genel sorunlarla ilgili bilgi verip görüş alışverişinde bulundu.

Her Hafta Ayrı Bir Gurur

Muzaffer Ermiş’in bir öğrencisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, bir öğrencisi Sağlık Bakanı ve yakın dostu İbrahim Hacıosmanoğlu ise TFF Başkanı seçildi. Ermiş’in mesajı anlamlıydı: “Bu Cuma klasiğin dışına çıkarak bir Trabzon’lunun başarısına vurgu yapmak istiyorum. Yüce Hanımız, Atamız Yavuz Sultan Selim Han; ‘Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık ise ölüme getirir’ demiş. İşte ispatı; Trabzonspor delege gösterdi. İbrahim Hacıosmanoğlu aday oldu ve TFF Başkanı seçildi. Tebrik ederim. Cumanın hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”

Genç Duygulandırdı Genç Duygulandırdı

Eskimeyen Dostluk

CHP Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Kandaz, Trabzonspor eski yöneticileri Mustafa Erdem, Mahmut Aksu ve Levent Erkuloğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Muhabir: BİROL SANCAK