11’DE DEĞİŞİM ZAMANI

Bu sezon ligde oynadığı 4 maçtan da beraberlikle ayrılan Trabzonspor, sezonun ilk galibiyetine imza atmanın peşinde. Ayrıca ligde 120 gündür galibiyete hasret olan Fırtına, bu özlemi de bitirmek istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in bu akşam ki kadroda bazı değişiklikler yapması da gündemde. Banza, Serdar ve Nwakaeme’nin 11’de başlaması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig’de galibiyete hasret olan Trabzonspor, 6.hafta maçında bu akşam deplasmanda oynayacağı Gaziantep maçını kazanıp sezonun ilk 3 puanını almanın mücadelesini verecek. 

Bordo-Mavili ekip daha önce Gaziantep ile ligde oynadığı müsabakalarda hiç yenilgi yaşamadı. Gaziantep ile oynanan 9 lig maçının 6’sını kazanan Fırtına, 3 müsabakadan ise beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda oynadığı son üç Süper Lig maçında gol yemeyen Trabzonspor (1G 2B), dış sahada üst üste dört gole kapama yaptığı son seriyi Ağustos-Ekim 2010 arasında Şenol Güneş yönetiminde yakalamıştı.


STAT: Kalyon
HAKEM: Volkan Bayarslan
SAAT: 20.00
YAYIN: beINSPORTS

GAZİANTEP

Gaziantep FK - Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak? Gaziantep FK - Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

DİOUDİS  
ERTUĞRUL
VİANA
SABORİT
MBAKATA
OGÜN
SORESCU
KOZLOWSKİ
MAXİM
EREN
KODRO

TRABZONSPOR

UĞURCAN
PEDRO
SERDAR
DENSWİL
EREN
OKAY
MENDY
BARDHİ
CİHAN
NWAKAEME
BANZA

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU