250 kişinin katıldığı destek gecesinde sahneye çıkan Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, “Maçka Dernekler Federasyonumuzla birlikte İstanbul'da düzenlediğimiz Maçka Belediyespor Destek gecesi programını muhteşem şekilde organize ettik.

Karadeniz Ekibi Galibiyet Arayışında Gaziantep Deplasmanına Çıkıyor! Karadeniz Ekibi Galibiyet Arayışında Gaziantep Deplasmanına Çıkıyor!

Destek gecemize katılan katılan başta Beylikdüzü Belediye Başkanımız hemşehrimiz Sayın Mehmet Murat Çalık, Maçka Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Ataç, Ķiymetli Dernek Başkanlarımız, Değerli İş adamlarımız, Maçkali hemşehrilerimize ve bizlerden hiç bir ücret almadan gecemize renk katan Maçkalı Sanatçımız Hami Bakan’a çok teşekkür ederim. Birlikte çok daha güçlüyüz. İyi ki varsınız” dedi.


BAŞARILI OLACAKTIR
Geceye katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Ben de Maçkalıyım ve Maçkalı olmaktan gurur duyuyorum. Maçka Belediyespor’umuzu da her zaman destekliyorum. Ligde başarılı olacağına da yürekten inanıyorum. Güzel ilçemizin takımının her zaman yanında olacağız. Hemşehrilerimizle de burada buluşarak hasret giderme fırsatı bulduk” diye konuştu. 

Gecede Trabzonspor’un futbolcuları tarafından imzalanan forma ile Maçka Belediyespor formaları hediye edildi.

Muhabir: BİROL SANCAK