Başkan Koçhan’dan Doğalgaz Müjdesi
Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, doğalgaz çalışmalarının başarıyla tamamlandığını duyurdu. Başkan Koçhan, Fatih Mahallesi'nde incelemelerde bulunarak vatandaşların doğalgaz konforuyla buluştuğunu müjdeledi. “Söz verdiğimiz gibi doğalgazı halkımıza getirdik,” diyen Başkan Koçhan, bu kış Maçka sakinlerinin doğalgaz sayesinde daha rahat ve ekonomik bir ısınma sağlayacağını belirtti.

Zabıta Ekiplerinden Okul Çevresinde Huzur Uygulaması Başlatıldı Zabıta Ekiplerinden Okul Çevresinde Huzur Uygulaması Başlatıldı

Hızlı İlerleyen Çalışmalar
Maçka’da doğalgaz altyapı çalışmaları Aksa Doğalgaz ve yüklenici firmayla yapılan işbirliği sayesinde hızlı bir şekilde ilerledi. Koçhan, "Doğalgaz çalışmalarımızın üçüncü etabını tamamladık ve vatandaşlarımızın konforunu artırmak için üst yapı çalışmalarını da hızla sürdürüyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

Fatih Mahallesi Artık Doğalgaz Konforunda
Fatih Mahallesi’ndeki doğalgaz çalışmalarının bitmesiyle mahalle halkı, daha temiz ve ekonomik bir yakıt olan doğalgazı kullanmaya başladı. Belediye ekipleri, doğalgaz çalışmaları sonrası yolların ve kaldırımların üst yapı düzenlemelerine de hız kazandırdı. Mahalle sakinleri ise doğalgazın gelmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Tüm İlçeye Yayılacak
Başkan Koçhan, doğalgaz çalışmalarının diğer mahallelerde de hızla devam edeceğini belirterek, “Sadece Fatih Mahallesi değil, tüm ilçeye bu konforu getirmek için çalışıyoruz. Maçka’da yaşayan herkesin doğalgaza erişimini sağlayacağız” dedi. Doğalgazın bölgeye gelmesiyle birlikte vatandaşlar, hem çevre dostu bir yakıt kullanacak hem de ısınma maliyetlerinde önemli bir düşüş yaşayacak.

Muhabir: AYŞE SANCAK