FERNANDES'TEN EURO 2024 DEĞERLENDİRMESİ

Süper Lig’de Beşiktaş ve Kayserispor formaları giyen Portekizli futbolcu Manuel Fernandes, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu’nda oynanacak Portekiz - Türkiye maçında favorisinin Portekiz olduğunu söyledi. Fernandes, Çekya ve Gürcistan’ın da yer aldığı bu gruptan Portekiz ve Türkiye’nin çıkacağını düşündüğünü belirtti.

PORTUGAL'IN TECRÜBESİ

Fernandes, Portekiz Milli Takımı’nın Türkiye'ye göre daha tecrübeli futbolculardan oluştuğunu dile getirdi. 38 yaşındaki futbolcu, “Türkiye de özellikle Vincenzo Montella teknik direktörlük görevine geldikten sonra çok organize oynuyor. Onunla birlikte şampiyonada çok ileri gidebilirler. Ama Portekiz’in maçı kazanacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'NİN ORGANİZASYONU

Fernandes, Türkiye'nin Vincenzo Montella yönetiminde daha organize bir futbol oynadığını ve bu sayede şampiyonada başarılı olabileceğini vurguladı. Ancak, Portekiz'in maçı kazanma ihtimalinin daha yüksek olduğunu belirterek, Portekiz'in tecrübesine güvendiğini ifade etti.

Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor! Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor!

Manuel Fernandes'in değerlendirmesi, EURO 2024'teki F Grubu mücadelesine dair önemli ipuçları sunuyor. Portekiz ve Türkiye'nin gruptan çıkma şansının yüksek olduğu bu yorumlar, futbolseverler için heyecan verici bir gelişme olarak görülüyor.

Muhabir: BİROL SANCAK