Takımın küme düşmesi sonrasında gelecek hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Vizcaino, 2. Ligin zor ve rekabetçi bir kategori olduğunu ancak 1. Lige çıkmak için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini ifade etti. Gelecek sezon birçok oyuncu ile yollarına devam edeceklerini ancak iki isimle devam etmeyeceklerini kaydeden Manuel Vizcaino, “Oyuncuların çoğu bizimle kalacak. Ancak herkes devam etmeyecek. Örneğin Darwin Machis ve Maxi Gomez gibi oyuncular…” dedi.

Beşiktaş Maçıyla Esen Fırtına, Taraftarına Umut Verdi Beşiktaş Maçıyla Esen Fırtına, Taraftarına Umut Verdi

Vizcaino, “Bu futbol, ben hayal kırıklığına uğramadım. Machis her zaman hırçın bir oyuncu oldu ve bazen bu özelliklerinden yararlandık. Maxi Gomez golcü ama bu sezon onun yılı değildi. Hiçbirinin tutumunu eleştiremem” ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere Cadiz, Gomez’i geçen sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. Ancak Gomez, İspanyol kulübünde gol atamayarak sezonu tamamlamıştı. Cadiz’in küme düşmesi sonrasında Gomez’in Trabzonspor’a geri dönmesi kesinleşti. Bordo-mavililerin de gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Gomez ile ilgilenen kulüp ise Meksika ekibi Club Leon… Leon’un transfer sezonunun başlamasının ardından Gomez’e teklif yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

Muhabir: HABER MERKEZİ