Al Nassr'dan Ayrılan Talisca, Bordo-Mavililerin Gündeminde Al Nassr'dan Ayrılan Talisca, Bordo-Mavililerin Gündeminde

Rizespor Büyük Hedeflerle Hazırlanıyor;28 Temmuz’da Dönecekler

Vize sorunlarının çözülmesiyle takıma katılan Olawoyien, Akintola ve Rus ekibi Rotov’dan kiralık olarak kadroya katılan forvet Ali Show da çalışmalarda yer alıyor. Teknik ve taktik antrenmanlara ağırlık veren Yeşil-Mavililer, 28 Temmuz’a kadar sürecek kampta üç hazırlık maçı oynayacak.

Golcü ve Ön Libero Arayışı

Sahasında oynayacağı Başakşehir maçıyla yeni sezona merhaba diyecek olan Yeşil-Mavililer, bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyor. Geçen sezon son haftalarda kaybettiği Avrupa şansını bu kez elde etmek isteyen Atmacalar’da, futbolcuların antrenmanlardaki arzulu ve gayretli çalışmasından memnun olan teknik direktör İlhan Palut, yönetimle yaptığı görüşmelerde özellikle golcü bir forvet ile deneyimli bir merkez orta saha oyuncusunun bir an önce kampa katılmasını istedi.

Rizespor Teknik Direktörü Palut’tan Forvet ve Orta Saha Takviyesi Talebi

Slovenya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, Maribor'daki çalışmaları tamamlayarak üçüncü etap için Kranjska Gora'ya geçti. Vize sorunlarının çözülmesiyle takıma katılan Olawoyien, Akintola ve Rus ekibi Rotov’dan kiralık olarak gelen forvet Ali Show, teknik ve taktik antrenmanlarda yer alıyor. Yeşil-Mavililer, 28 Temmuz’a kadar sürecek kampta üç hazırlık maçı oynayacak.

Yeni sezonun ilk maçında Başakşehir’i konuk edecek olan Rizespor, bu maçtan üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Geçen sezonun son haftalarında kaybettiği Avrupa şansını bu kez yakalamak isteyen Atmacalar’da, oyuncuların antrenmanlardaki arzulu ve gayretli çalışmasından memnun olan teknik direktör İlhan Palut, yönetimle yaptığı görüşmelerde golcü bir forvet ve deneyimli bir merkez orta saha oyuncusunun acilen kampa katılmasını istedi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY